Descobreix Sitges

Turisme Cultural

You are here:

Gaudeix de la selecció d’activitats de turisme i cultura per fer a Sitges, per a tota la familia i edats que et proposa Hotel Montserrat. Museus, sortides culturals, rutes, festivals i molt mes...

museus-de-sitges-sitgesestiu

Sitgestiu

Activitats culturals i musicals als Museus de Sitges; Concerts de Jazz, música clàssica, opera de butxaca, entre molts altres formats , tots a petit comitè i en un entorn idíl·lic, al Cau Ferrat, Maricel i Racó de la Calma.

Edifici Miramar. C/ Davallada, 12 (3a planta). 08870 Sitges
tel. 93 894 03 64

http://museusdesitges.cat

centre-interpretacio-malvasia-sitges

Centre Interpretació de La Malvasia

Ubicat en l’antic Corral de la Vila i a l’antic celler de l’Hospital, en un edifici d’ús públic del segle XVIII., oferint un recorregut pel passat vitivinícola de la vila. La Malvasia de Sitges ha estat sempre més que un vi dolç. El seu vincle amb Sitges forma part de dels emblemes més significatius del poble.

Carrer Cardenal Vidal i Barraquer, 2. 08870 Sitges
tel. +34 93 894 00 03
Atenció al client. De Dilluns a Divendres de 8:30h a 15:30h

https://cellerdelhospital.cat/

centenari-ciutat-jardi-terramar

Centenari de la Ciutat-Jardí Terramar

“Un grup d'industrials van voler transformar Sitges el 1919 en una de les platges del Mediterrani amb més glamour i construir un complex urbanístic amb tots els equipaments moderns del moment, amb uns jardins verdellescos i un atractius pel turisme elitista d’aleshores. Cent anys després d'aquell projecte noucentista, l'Ajuntament de Sitges vol fer un reconeixement a aquell projecte transformador, que tot i que no es va poder completar, va dotar d'identitat pròpia i llenguatge artístic el projecte de Terramar, que va dibuixar un Skyline únic.”

Agis Sitges

Agis Sitges

Agis Sitges, és una empresa privada dedicada al Serveis Culturals fundada l’any 1995 a Sitges. El seu objectiu ha estat sempre difondre el patrimoni cultural i natural de la vila de Sitges i del seu entorn...

tel. +34 619 793 199

http://agisitges.com

Oficina-de-Turisme-Sitges

Sitges Viu

Web oficial de la oficina de turisme de Sitges, on podreu torbar molta de la informació d’interès per gaudir, conèixer i aprofitar el màxim la vostra estància a Sitges.

Oficina de turisme. Plaça Eduard Maristany, 2. 08870 Sitges
tel. 93 894 42 51

http://www.sitgestur.cat

Museus de Sitges

Museus de Sitges

Sitges te una gran oferta de museus, com el Cau Ferat, Museu Maricel, Museu Romàntic, Palau Maricel, Fundació Stampfli, i també moltes activitats culturals, el Sitgesestiu Cultural, concerts...

Edifici Miramar. C/ Davallada, 12 (3a planta). 08870 Sitges
tel. 93 894 03 64

http://museusdesitges.cat/es

Casa Bacardi

Casa Bacardi

Un lugar con encanto, para una marca con historia. Sitges es la cuna de Don Facundo Bacardí, luchador incansable y fundador de una de las compañías de ron más prestigiosas del mundo.

Mercat Vell de Sitges. Pl. Ajuntament, 11. 08870 Sitges
tel. +34 938 948 151

http://www.casabacardi.es

Visit Sitges

Visit Sitges

Tota la informació que necessites estant a Sitges, visitant Sitges, si has de venir a viure a Sitges o si ja hi vius. Cultura, esdeveniments, actualitat, escolaritat, turisme, botigues, com arribar-hi, activitats lúdiques...

info@visitsitges.com

http://www.visitsitges.com

monestir-budista-del-garraf

Monestir Monjes Budistas Sakya Tashi Ling

Les visites guiades al monestir del Garraf, tenen com objectiu introduir al budisme a tots aquells que ho desitgin. En aquesta visita, que es realitza en diferents indrets del monestir, es tracten aspectes generals de la filosofia, la cultura i la religió budista.

Avd. Plana Novella s/n – Parc del Garraf. 08818 Olivella (Barcelona)
tel. (34) 937 432 285

https://www.monjesbudistas.org