Descobreix les rodalies

Descobreix Penedès /Garraf

You are here:

Un territori de vinya, mar i muntanya. De festa, cultura i gresca. De costums, innovació i tradicions. De llum, cel i calitges. Per viure, treballar i gaudir-la. Un territori que millor no conèixer perquè t'atraparà.

vilanova-i-la-geltru

Vilanova i La Geltrú

Capital de la comarca del Garraf, una ciutat a 40 km de Barcelona i 45km de Tarragona. Una Ciutat amb un intens dinamisme econòmic de sempre, la agricultura, més tard el comerç marítims als segles 18-19, la industrialització posterior i un lligam de sempre a la mar amb una flota de pesquers de les més importants de Catalunya en la actualitat i amb un patrimoni cultural que no et pots deixar de perdre.

calafell-gabriel-mestre

Calafell

Municipi del Baix Penedès, pertany a la província de Tarragona. Calafell significa petit castell. El seu, datat de 1337, avui en dia encara es conserva. Té en el seu territori un dels nuclis Ibèrics més importants de la península.

Vilafranca-del-penede-turisme-vilafranca

Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès és la Capital de la comarca de l'Alt Penedès, un municipi agrícola envoltat de vinyes i denominada Capital del ví a Catalunya.

sant-sadurni-danoia-caves-codorniu

Sant Sadurní d'Anoia

Si Vilafranca del Penedès és la Capital del vi, Sant Sadurní d'Anoia és la capital del cava amb infinitat d'empreses productores de cava en el seu territori com Freixenet o Codorniu.

Sant-Marti-Sarroca

Sant Martí Sarroca

En el seus orígens medievals, Sant Martí va formar-se al voltant del castell i de l’església, en terra fronterera entre moros i cristians. En l’actualitat es troba en les proximitats, en un pla on en temps prehistòrics havia existit un gran llac, i el turó de La Roca estava unit a la muntanya fins que uns grans terratrèmols el van fer desprendre per obrir pas a la riera de Pontons i van fer extingir el llac.

sant-miquel-olerdola

Sant Miquel d'Olérdola

La muntanya d'Olèrdola ha estat un enclavament estratègic amb assentaments de diversa intensitat des de l'edat del bronze (poc menys de 4.000 anys enrere) fins ben entrat el segle XX.

El-Vendrell

El Vendrell

La capital de la comarca del Baix Penedès, població agrícola e industrial i coneguda per ser la ciutat natal de Pau Casals, music català de projecció internacional reconegut pel seu compromís, identitat i sentiment català.

Galeria

El Penedès i Garraf en imatges

Més indrets per descobrir

descobreix-montserrat

Descobreix Montserrat

Descobreix el monestir i la muntanya de Montserrat, de geologia singular

descobreix-barcelona

Descobreix Barcelona

Coneix la capital de Catalunya. Una ciutat plena d’història, edificis increibles i personatges singulars

descobreix-tarragona

Descobreix Tarragona

Capital de província en el present i capital de província Hispànica de l’imperi Romà en el passat